Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tänk hur en dröm kan bli avgörande....


Drömmarnas budskap



Drömmarna

budskap

från mitt

djupaste inre

till mig själv

de når mig

först

när

jag är mogen

Min egen

livsrådgivare

finns där för

mig......






Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 219 gånger
Publicerad 2007-07-24 09:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP