Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En bister verklighet för tusen och åter tusen

 

 

Tänk om

jag meddelar mina poetvänner

att jag måste sluta skriva nu..

(för att min man inte tillåter mig det längre)

tänk om

jag viskar i förtroende att han slagit mig

blåmärkesblodig..

(men att jag älskar honom ändå)

tänk om

jag medger att jag inte varit utanför min

ytterdörr på länge..

(för husfridens skull)

tänk om

min glada yta, alla mina texter och brev

bara varit lögn..

(för att orka överleva)

tänk om

 

 

 

 

 

 

 

 




Övriga genrer av Nattviol
Läst 457 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2007-07-24 14:39



Bookmark and Share


    Weronica
Den var jätebra jag älskar att du andvänder inomparantestecken. Hursomhelst så älskar jag hela texten. Bokmärker den klart.(Det brde alla göra)
2007-10-21

  Ola Rydberg
Oj stark text
som biter tag under huden
får hoppas att den inte är verklighetsbaserad
2007-09-06

    zebrafisk
så fint. så vackert. så verkligt.
2007-08-23

    ej medlem längre
Mycket i världen är tänk om... Det har du alldeles rätt i. Kloka ord!
2007-07-24

  stronza
en rysning där...
2007-07-24

  Lena Renman
Hej ja tänk om. Väl skrivet om det här och det är, bakom, utanför, inom och vad som är verkligt...

Får mej att hajja till och tänka till och hoppas, innerligt att det inte är så.
Lena
2007-07-24

  prinscess VIP
mycket stark text om att känna sig att behöva smyga för att göra det man tycker om att göra
ja tänk om ,så som du skriver!!!!
2007-07-24

  stella
Precis, det är så ofta psykopaternas kvinnor överraskar sin omgivning när de avslöjar den mörka sidan av den annars så TREVLIGE mannen. Gillar den här!
2007-07-24

    ej medlem längre
Tänk att det är en verklighet för många....
2007-07-24

  Catrin
Otroligt stark text, väcker mycket tankar och känslor om det som är möjligt idag i skydd bakom skärmen, vi kan ju vara vem som helst. Vi vet inget om våra liv utanför detta \"lilla rum\" jag hoppas verkligen att texten inte är sann...
2007-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol