Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är svårare att skriva musiktext än jag trodde... lät bra i mitt huvud dock... lite slow-country+nick cave/tom waits fast... ja, inte ens i närheten av samma nivå...


Ett försök till låttext...


It was cold that day...
(on the outside)
cold and bleak
(a hurricane of nothing)
and dustclouds in the wind

(give... reason...)

from eyebreak... daybreak...
(falling out of bed)
through searching, expecting...
(your eyegaze in mine... scorching)
I only found dust...
(was I gone so long)
I found... dust...
(where you should\'ve been)

(... give me a reason...
one lone reason
to carry on
(to not give up)
to carry on
(to... not... give... up)
to... let... you go...
(in peace))

I woke myself up...
(cleared my own mind)
with a slow shot and a punch in the gut
(breaks me every-time)

to break this shell
(my own personal hell)

I have to hurt
(... to feel better)

I have to fall down
(to force myself up)

I have to lose myself
(to remember...)

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 227 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-24 13:44



Bookmark and Share


    Nattviol
tonsättare därute!
läs och musicera!
skön text!!
2007-07-24

  Daniela Linder
jag gillar den. undrar genast över musiken. får nån slags lugn rock känsla men jag är säkert helt ute i min fantasi och snurrar.
2007-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen