Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

prestanda



det har blivit blått
och jag förlorar mig
i en inre syn

lugnet som sträcker ut sig
når jag endast ihopkrupen

jag låtsas som ingenting

under mig finns en trappa
med avsatser
som upphör i det blå















Fri vers av alfa VIP
Läst 510 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-07-24 14:27



Bookmark and Share


  himlens hemlighet VIP
bland motsatser och flytande konturer famlar jag runt...och låtsas som ingenting...visslar*
2007-07-25

    ej medlem längre
Fina ordkombinationer, där up och ner, in och ut
ihopkrupen och utsträckt, finns med, mycket rörelse.
En melankoliskt tanke, precis som innan man somnar.

Mycket bra!
2007-07-24

  Fredrik P. VIP
äkta vara som få
kan motsvara.
Bravo!
2007-07-24

  Sanningsägaren VIP
underbart överpåklädda
motsatser som fråntar
inte bara orden utan också
ögat dess iakttagelseförmåga
och svamlet tar över
en mardröm
målas upp
som inte är logisk
men den känns
Tack
Åsa
2007-07-24
  > Nästa text
< Föregående

alfa
alfa VIP

Mina favoriter
brus
Lupus
är det hos norén