Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De röda ljusens distrikt



desperationen kliar
genom denna svarta väv

din andedräkt

klär dig
i ny kollektion

där

ramlar döden
som fallfrukt

vintervit
frostskadad
och fjäderlätt

ditt hudlösa skelett


melancholy city, honey


välkommen hem.




Fri vers av Johannes
Läst 604 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-07-26 07:07



Bookmark and Share


  Smultris
Ahhhh, du använde ramlar ser jag.. då måste du ha drömt om mig och det är en jävla bra dröm i såna fall... Själv har jag drömt om spegeldemoner (vad fasiken det nu är)... mardrömmar hela natten:)

Ja du vet redan vad jag tycker om denna, som det mesta du skriver.

Favorit:

\"där

ramlar döden
som fallfrukt\"
2007-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Johannes
Johannes