Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en liten önskan bara


Låt mig få beröra dig en stund

 

Tillåt mina fingertoppar

dansa över din

hud

 

smeka dina tankar

och vira ditt sinne

runt mitt

lillfinger

 

Min tunga där håret kittlar

mina läppar

röra sig i cirklar

kring ditt

väsen

 

Låt mig få beröra dig

en stund

 

Släppa håret löst

och dölja din

syn

vända den inåt

där värmen finns

din o min

vår

 

Låt oss slingra

våra kroppar

 

och låt lavan strömma

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av stronza
Läst 396 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-07-24 22:38



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så vacker:)
2014-10-21

  stronza
Tack steve, men lava stelnar inte så länge den strömmar liksom eld inte falnar förrän man glömmer bort den..
2007-07-26

  Mike
varm, mysig, erotisk och riktigt bra framfört!
2007-07-26

  tingeling
åh, vackert skrivet. väldigt vaarm ; )
2007-07-24
  > Nästa text
< Föregående

stronza
stronza

Mina favoriter
escapar