Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tjejkväll

När går man över gränsen och vad är förbjuden mark?




Skärp dig!

Förbjuden mark

Jag resonerar

Du ska fan inte gå hem till din bästa väns ex på fyllan

Inte heller ska du vara så jävla klumpig

att du väljer att ringa din vän

och berätta

Hur jävla underbar han är

Hur jävla synd det är att inte dom är tillsammans

Hur jävla trevlig och social kvällen har varit

Skärp dig!

Inte fan är det konstigt

Det tycker i alla fall inte jag

Att hon har valt att inte prata med dig

Sen kan du prata om respekt

och allt ditt snack om att man inte kan styra över sina känslor

Helt rätt

Det kan man inte

Jag förstår att det var svårt att stå emot

men skärp dig!

Du kunde väl ha hoppat över det där telefonsamtalet

Jävligt klumpigt!

Skärp dig!




Övriga genrer av Charly
Läst 419 gånger
Publicerad 2007-07-24 23:39



Bookmark and Share


  Mike
en liten bit av verkligheten. helt klart en bra text!
2007-07-25

  Albert
på riktigt är det här
på riktigt

så dumt! men det är den där fyllan...

kanske inte är så mycket poesi det här.. men läsvärt är det... kanske är poesi det här, för känslor väcker den i alla fall

äsch, det får va vad som helst
2007-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Charly
Charly