Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Luft, eld, vatten och jord! och kärleken vs onskan..


Kärleks element

 

Luft

Jag vill ha en inhalator

med din andedräkt.

 

Ty det är den enda medicin

jag behöver för att kunna andas.

 

 

Jord

När jag dör vill jag endast

begravas i jord som du har vandrat på.

 

 

Ty det är den enda jorden

jag kan helas i och få din styrka

 

Eld

Jag vill ha din blåa glöd

ifrån din vackra aura i min själ.

 

Ty det är endast med den jag kan

bli stark och möta helvetes eldar.

 

Vatten

Jag vill i min ägo ha ett

gyllene badkar med dina tårar

 

Ty det är endast där jag

kan få ny energi och åter födas

efter min kamp mot döden där jag

med kärlekens element av dig och mig

av kärleken

gått segrande ur striden mot djävulen

 

Gott mot ont




Fri vers av Lasseman VIP
Läst 964 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2007-07-25 00:35



Bookmark and Share


  DominiQueen
Helt underbar djup och passionerad kärlek till Kärestan och en hyllning till själva livet... Jättefint skrivet...
2016-01-28

  aol
så vackert du koponerar in dom 4 elementen idin så fina kärlekspoesi jag blev så rörd bravo lassean
2007-11-18

  lodjuret/seglare VIP
ack så vandringsmannen skriv
orden är så fulla av liv
raderna så fina i sin mening
liksom kärlekar i förening

sinnligheten har sin boning
här i fin förtoning
kärleken till livet skrivs
bästa av den som med det trivs
2007-10-28

  Madjori
Oj! Det här var verkligen mumma för själen..
Tack
2007-07-26

  Heartland
så extremt vackert skrivet. applåd (:
2007-07-26

  Azerola
Tack du vackra människa för en såå dynamik du lägger i detta viktriga element. Jag älskar att du mixtrar med färgena. Tack för häärlig läsning.
2007-07-26

  JamesDean VIP
en riktig fullpoängare! ett måste att bokmärka!
helt underbart (:
tack!
2007-07-25

    *Zenobia*
vackert ...! effektfullt med färger som representerar de olika elementen... :)
2007-07-25

  Tini Tut
Dina ord är ljuv musik för själen.Du kan verkligen beskriva kärlek,applåd självklart....
2007-07-25

    sunnanvind
Vilken dikt! Bravo! Applåder!
2007-07-25

    Maria Malm
Åh, så underbar! Applåd!
2007-07-25

  thyra
Den här tyckte jag om!
2007-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Lasseman
Lasseman VIP