Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skuggbild

 

hans händer

som vilda djur

i skuggorna

 

blodet rinner

genom vantarna

som inte finns

 

 




Fri vers av Carlita
Läst 585 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2007-07-26 13:26



Bookmark and Share


  Antropofagen
Här lämnar du milsvidder för oss. Men jag fastnar i den. Tarvar omläsning på omläsning och det blir allt rörigare här...!
2007-07-27

    Skye
(Fastnade först för titeln, har använt mig av just det namnet på en annan skrivarcommunity. *s* Men det hör ju egentligen inte till saken.)

Det är en mystisk och svårfångad text men den har något som tilltalar mig. Den kräver fler än en genomläsning, inte för längdens skull men för känslan. Därför blir det ett bokmärke!
2007-07-26

  Jan Linderoth
Är det så enkelt att det är en skuggbild? Eller dyker du så djupt att jag väntar på att du ska upp och andas? Du lämnar mig förundrad och samtidigt underligt berörd.
2007-07-26

  stronza
Dina texter efterlämnar mer och mer en undran i mig. kan inte tolka vad det är och det är det som gör det spännande och lite irriterande..
2007-07-26

    Fredrick
så ska det se ut :)
2007-07-26

  mathsivan
*tittut*
brutal text. poesi jojo
2007-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Carlita
Carlita