Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snart hemma

 

Hade nog inga visioner

om kärleken

 

Inga romantiska drömmar

eller fantasier om nån prins på sin 

vita springare

 

Dock var nog militärhustru

det sista jag trodde jag skulle bli

Fanns helt enkelt inte inbyggt

i hjärnans programmeri

 

Kärleken går sina egna mysteriska vägar

och när den knackar är det bara att följa med

En flygare korsade min bana

med amerikansk fana

Det är ju bara så det är

Finns ingen valbar manual i vem man blir kär 

 

Nu då jag tar steget ut med stort kliv

kan inte föreställa mig ett bättre liv

Än att få dela det med mannen som fyller mitt inre

med sådan glöd

Min klippa,  i lust och i nöd

 

Oplanerat placerade han sig mitt på mitt livets fat

Han kom för att stanna,  min goa soldat

Nyckeln till mitt hjärta han har

och nu är det blott tjugo

dagar kvar

 

Tills jag äntligen är där jag hemma hör

Hos min make precis som sig bör 




Fri vers av nettizen
Läst 306 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-07-25 10:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Oliiiiiiiiiiiiiiiiiiidlig väntan!!!*ler*
Fint poetat om det stora i ditt liv!!
2007-07-25

  Lilla My* VIP
Att äntligen ha hittat hem...vilken underbar känsla du förmedlar till oss!! Lycka till där borta nu!! **
2007-07-25

  Söder
Ja, man vet aldrig vad livet har att bjuda på. Fint fick du kärleken på ditt fat, och fint lagade du till denna dikt om den.
2007-07-25
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen