Carina - en källa till inspiration!!" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Carina - en källa till inspiration!!


Vem vill inte ha ett nummer?

 

han frågade med beslöjad röst

om jag ville ha ett nummer..

 

 

 

"varför inte," tänkte jag

(och fuktade mina läppar)

 

 

såg sen att han pekade på

kölappsmaskinen

 

 




Övriga genrer av Nattviol
Läst 327 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-07-25 12:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Beslöjad röst, lockande fråga och sen...
2021-06-19

  Linda Odelmar
fyndigt! Gillar speciellt den snygga vändningen på slutet..=)
2007-07-27

  ospray
Ha ha klurig den
det gillar jag
2007-07-25

  Erik Jansson
Ja, fyndigt!
Poesins område är obegränsat :)
2007-07-25

  småbusig
en nummerlapp... är det detsamma som ett one-night-stand med en norrlänning? :D
2007-07-25

  Lilla My* VIP
Attans oxå!! Rolig om förväxlingar;))
2007-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol