Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarsömn

 

 

I sommarnatten som ännu är varm

smyger mig fram

lägger huvudet på din arm

 

Känner pulsens lugnande slag

Lyssnar till dina jämna andetag

 

Reser mig sakta en bit

Kysser mjukt dina läppar

Lägger mig på din arm igen

och somnar sen

 

I trygghetens förvissning

om att du finns där även

på morgonen 




Fri vers av nettizen
Läst 320 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-07-25 15:47



Bookmark and Share


  Thommy
Vackert skrivet och rart.
2007-07-26

  Mike
mysigt, varmt och underbart framfört!
2007-07-26

    sunnanvind
Tryggt uppvaknande och trygg förvissning! Fint!!!
2007-07-25
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen