Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
inse att man förlorat


du vackra ,mjuka....

ingenting
att göra något åt

torkar mina tårar

har ändå svårt att släppa

hur kunde det bli så galet

krympningen kvarstår
som tumlad fårskinnspäls




Fri vers av mia.här å nu
Läst 475 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-07-25 17:47



Bookmark and Share


  ospray
Sorgligt och vackert på samma gång,
man känner den där känslan på slutet
när allt har gått fel.
2007-07-26
  > Nästa text
< Föregående

mia.här å nu
mia.här å nu