Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
brist på mänsklig kontakt ger själen ro och texterna totalt underbar värdelöshet...


Utan titel står texten ensam mot vit bakgrund utan förklaring eller stöttor eller ryggstöd att luta




Ser du...?

Det lyser ur dina ögon...
... bländar världen

blunda lite är du snäll
jag ser inte periferin...



/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 217 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-07-25 18:12



Bookmark and Share


    Nattviol
märklig
med ton av mänsklig
kontakt...
2007-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen