Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till mitt hjärta \"misslina\"


Om dig

Du är mina ögons ljus
Du är solen i min själ
Du är vackrare än jag nånsin drömt
Och jag vill dig allting väl

Du är så väldigt himlaljus
Jag bländas av din skönhet
Du ler så oöverstigligt ömt
Och jag vill va din likhet


Så skön du är i månljus
I dunkel fager damm
Och aldrig kommer jag ha glömt
När vi i dammen simmade runt

Minns du mig i månljus
Du vådligt väldig var
Och när vi till sist dammen tömt
Så låg vi stilla kvar på botten


Om dig finns ett skimrande ljus
Det glöder lugnt men hett
Som om du inom dig har gömt
Min åtrå utan vett

Utan vett och sinnesljus
Men kärlek stor som hav till dig
Du är vackrare än jag nånsin drömt
Du är min lyckas vällbefinande
du är mitt allt
mina illusioner




Fri vers av sonic
Läst 549 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-25 22:21



Bookmark and Share


  ilyj
så vacker. =)
2007-08-02
  > Nästa text
< Föregående

sonic
sonic