Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Likt en storm


Likt en storm, i en virvel kommer du och försvinner
I många år, och jag har tappat räkningen
För du har låtit mig känna vara den enda
I hela världen, i dina ögon

Med dina ord som berör mig djupt
Plus ett stort varmt leende i mitt ansikte

Igår var dina ord hos mig
Idag var du borta
Imorgon är du någonstans

På väg till mig tillsammans med min hud
Du vill röra i dina drömmar, så undrar jag
Återvänder du nästa månad

Eller imorgon?




Fri vers av iambleeding
Läst 261 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-26 00:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

iambleeding
iambleeding