Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi var oslagsbara


I denna mörka natt
Mitt hjärta värkte
Bara att läsa dina dikter
Om tiden vi en gång hade
tillsammans, i våra världar

Av 9 månaders minnen
Tillsammans med dig
Jag önskar att allting aldrig hände
Som det hände, att jag gjorde det
Du önskade dig

Jag är ledsen för allt, min vän
För jag bär minnen med mig
Och jag ler åt oss själva

Alldeles oslagsbara

Jag önskar att den dagen aldrig kom
Då allting bröt ut


Förlåt att jag inte var där
När du behövde mig

Som mest




Fri vers av iambleeding
Läst 272 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-26 01:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

iambleeding
iambleeding