Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bra början

 

 

Vaknar till ljuset av en uppfriskande

morgonsol

 

Oavsett vad denna dagen

kan tänkas bjuda

 

Så började den åtminstone jäkligt bra 




Fri vers av nettizen
Läst 293 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-26 07:43



Bookmark and Share


    ej medlem längre
YES!
Fick till och mig att le vilket
inte är brukligt här på morgonen..*L*
2007-07-26

  ospray
Härlig skrivet och vilken vacker bild =))
2007-07-26
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen