Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är fasen inte lätt när det är svårt.....


Tidsbokning mission impossible

 

 

Folktandvården:

Tyvärr, kan inte ge er någon tid då det var för länge sen ni var listade hos oss.

Ni får vända er till en privattandläkare.

 

Privattandläkare: (telefonsvarare) Hej! Vi har stängt för semester, åter 15 augusti.

Behöver ni tandvård? Vänligen kontakta Folktandvården i erat landssting.

 

------  BIIIIIP  ------- 




Övriga genrer av nettizen
Läst 334 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-26 14:17



Bookmark and Share


    sunnanvind
Usch då....det är bara att bita ihop! *ler*
2007-07-26

  Nikolai Jungsin VIP
Katten på råttan och åttan på repet..
Jaaa Privatisera mera fråga ännu flera..
Och är det jobbigt hos käftis.. bara bit ihop..

*suck* vet hur det känns..
2007-07-26

  Nyfiken drömmare
*skrattar* ja, vad säger man... tycker det är ett kännetecken på varje gång jag är i kontakt med sjukvården.
2007-07-26

    ej medlem längre
Ursäkta att jag skrattar i din bedrövelse men vad hade du väntat dig av svensk tandvård idag??? *S*
2007-07-26
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen