Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Förväntningar och drömmar om ett fortsatt liv dyker äntligen upp.....


Finns du - alla mail besvaras

En helt vanlig man
fast ändå
ovanlig

En helt enkel man
fast inte FÖR
enkel

En helt normal man
fast inte FÖR
normal

En gladlynt man
men ändå
seriös

En kunnig man
men ingen
besserwisser

En tolerant man
men inte
någon mes

En förstående man
vad nu det
är

En förlåtande man
nej jag
menar
förstås
människa

VÄLKOMMEN

......mail besvaras - sorterade efter inkommande




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-26 14:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP