Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min mors begravning är överstånden, eftertänksamheten återskapar minnet.


Så var det över


Man sa att
jag ordnat allt
så vackert
och hedrat
verkligen
hedrat min
mors minne
Kistan var ljus
blommorna
lysljusa pastell
min krans var
ett hjärta
med texten
DIN GODA VILJA
DITT VARMA HJÄRTA
FÖLJER MIG

Man sa att
min dikt var
SÅ vacker
kan vi få ett ex
och programmen
jag tillverkat
var så ovanligt
fina
och en så
fin kyrka
för att inte tala
om prästen
förtäringen mm

Man sa att
det märktes
att det jag
gjort kom
från mitt
hjärta
och
jag tror
jag blev
glad för
de orden
det kändes
alldeles
sant




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 197 gånger
Publicerad 2007-07-26 15:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP