Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En liten ironisk tanke efter att ha bläddrat bland insändare i tidningar.......


Jag gillar......

 

 

Jag tål de flesta

utom de som är:

 

Intoleranta

Ignoranta

Nonchalanta

Arroganta

Trångsynta

Otrevliga

Svartsjuka

Energislukande

Högljudda

Egoistiska

Osympatiska

och

Oempatiska

 

Hoppsan! Där rök 80% av mänskligheten.....

 

Nåja.... jag är åtminstone djurvän ialla fall

:)




Övriga genrer av nettizen
Läst 315 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-07-26 16:10



Bookmark and Share


  Nyfiken drömmare
Ha ha ha... härligt skrivet!
2007-07-26

    sunnanvind
Hi hi...*gillar*
2007-07-26

    Detvaraldrigjag
föresten..bra skrivet!
2007-07-26

    Detvaraldrigjag
mmm..du har så rätt!
jag platsar tydligen inte i den pefekta världen,,,men alla har en bra och en dålig sida...det är ju så en människa är uppbyggd :) onskan lyrar alltid runt hörnet
2007-07-26

    ej medlem längre
Applåderar!
Puff...där försvann jag!*S*
2007-07-26

  Bjarne Nordbö
Ha ha, blev inte många kvar. Kul skrivet.
2007-07-26

  Nikolai Jungsin VIP
Tror jag ska spela Nanne - fördomar .. eller vad den heter:)
hehe kanon..
2007-07-26
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen