Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bo Bergmans dikt \"jag fryser om dina händer\" är så vacker, och jag tänker på kärleken....som gör att det gör ont i mig när det gör ont i dig.


Jag frös om dina händer


Jag frös
i mitt hjärta
led
när du
hade det svårt
mådde illa
när du inte
tålde maten
fick gå ut
när du
hostade

Jag stod
nästan
inte ut
ibland
för att
det gjorde
så ont inuti
när du led
och jag
frös så
om dina
händer

kom ska
jag värma
dig
kom
ändå var
det alltid
alltid du
som
värmde
mig





Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 312 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-07-26 16:18



Bookmark and Share


  * Ammi *
kärleksfullt till råge
2007-07-26
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP