Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Temat återkommer eftersom mitt liv har ockuperats av sorg i flera år.


Begravas


Spelar ingen roll
hur man blir begravd
man är ju ändå
stendöd och vad spelar det för roll då
sa en vän och jag höll med
...då

Det spelar roll
...nu

Vem vill inte bli
hedrad
ihågkommen
omtalad

...om så bara för några minuter




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 177 gånger
Publicerad 2007-07-26 19:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP