Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tycker att tidsandan blivit märklig i sin \"otydlighet\"......


Tidsandan förändras



vi avvecklar
genom att utveckla
och utvecklar
genom att
förändra

hela tiden hela tiden

parkeringsböter
kallas avgifter
en friggebod
är inget förråd

en soffa
är en
sittfunktion
en ko är en
laktosenhet
städerskor
lokalvårdar

och alla är vi
.....mobila
enheter.....





Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-26 21:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP