Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skärvor från förr

 

 

Barndoms minnen

likt sönderslaget krus

Bitar och skärvor

fritt från skratt och bus

 

Långt från lyckliga gatan

jag vandrade på

Dag för dag, steg för steg

var den enda möjliga vägen att gå

 

Jag överlevde, klarade mig

på nåt underligt sätt och vis

Men segern hade onekligen

sitt pris

 

Själen fick mycket stryk

och djupa skåror

Ärren finns kvar

som underliggande fåror

 

Tacksam är jag  dock ändå

Trots allt, tillslut

lyckans väg jag lyckades nå

 

Så trots minnenas

sönderslagna krus

Ter sig nu framtiden

mycket mycket ljus 

 




Fri vers av nettizen
Läst 818 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2007-07-26 21:36



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Berörande.
2009-08-07

  Magica VIP
Bokmärker och applåderar.
2008-02-12

  Thommy
Starkt och bra skrivet, gillade speciellt slutet.
2007-07-28

    Lindizz
Åh denna text berör mig starkt vännen.Mycket bra...
2007-07-27

  issac.a.m
segern hade onekligen
sitt pris...Vilken fin och talande dikt
2007-07-26

  Nyfiken drömmare
Åh, dina ord rymmer verkligen allt. Smärtan blandat med sorg och ändå ett lugn över att ha funnit en väg att vandra. Applåd!
2007-07-26

  Nikolai Jungsin VIP
Du står där som vinnaren
Du tog fighten och stod när de andra räknades ut..
Hyvä!!
2007-07-26

  aftermath
dikten lyfter genom sista stycket
anar tillförsikten
insikten
2007-07-26

    ej medlem längre
Underbar! Wunderbar! Wonderful! Ihana!
Bökmärker!
2007-07-26
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen