Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärleken är säkert en individuell upplevelse. Här är min.


Kärlekslandet



I kärlekslandet

finns

inte

konkurrens

inget

jag

inget

du

bara

vi

i vår unnsamhet


Utanför kärlekslandet

får man stå

ut med

utsatt

ensamhet






Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-26 22:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP