Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och jag antar att det var en synd (det också)

 

och jag antar att det var en synd
(det också)


flämtande
andetag
mot min bara hals


brännande kyssar
i den
svarta natten


våta blickar
när kläder rann av



förlåt Gud,
för det här var synd
det var det(?)
 

 




fast jag måste erkänna Gud,
att det kändes inte lika ensamt att somna
med hennes värme, emot mitt bröst


 

 




Fri vers av Johan Nilsson
Läst 1023 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-07-27 00:55



Bookmark and Share


  Zabina
Vacker, varm och passionerad.
Ja kanske är det en synd, men är det inte värt det ibland?
Väldigt bra! :)
2007-07-28

  am
om gud finns, och gav oss livet, gav han också den fria viljan.
2007-07-27
  > Nästa text
< Föregående

Johan Nilsson
Johan Nilsson