Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ung

Ungdomen oroar sig:
\"Tänk om det inte ordnar sig\"
Ålderdomen suckar äventyrsaknande:
\"Så där tänker alla, men det är ingen fara,
de skulle bara veta\"

Tiden svara att det verkligen inte
ordnar sig för alla människor




Fri vers av zapatista
Läst 563 gånger
Publicerad 2005-03-31 23:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

zapatista