Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi är flockdjur. Ibland mer ibland mindre.


Flockdjursgenen

Som det
flockdjur
jag är
anpassar
jag mig
till viss del
bara till
viss del

Som det
flockdjur
jag är
vill jag
få respons
så att inte
frågors
svar
förorenar
luften
att inte
obesvarade
leenden
sitter på
väggen
som en
ful
smutsfläck
att inte en
vänlig gest
glömmer
en bliick
att inte
ett gott
samtal
får en
fortsättning
att inte....

Som det
flockdjur
jag är
hoppas
jag
att ändå
vara en
som
s y n s

åtminstone lite... ibland




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-27 09:57



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Härlig dikt som jag kännerigen mig i.
Hur originella vi nånstans än vill vara är nog risken att flockdjursinstinkten tar överhanden.
2007-07-27

  ospray
Jag håller med dig
nog vill man märkas lite iaf.

Bra och tänkvärt
2007-07-27
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP