Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag längtar....



Varje dag är som ett äventyr.

Hur kommer dagen att se ut ?
Vad kommer att hända?
Vad får jag möta ?
Vad kommer jag att lära mig?

Jag andas lugnt ,
Jag är tacksam och ödmjuk inför livet
möjligheten jag får
varje dag möta alla vänner små.

Min själ är öppen, jag ger och tar emot.
I frihet, glädje, tillit och respekt




Övriga genrer av mia.här å nu
Läst 508 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-07-27 15:20



Bookmark and Share


  Madjori
Så länge dagen är ett äventyr och man kan se på den på det livsbejakande sätt som du gör, så kan livet bara bli bra.
Gillar...
2007-10-10

  ospray
Härligt positiv text

applåd
2007-07-28

  Patrick K
Fina ord, uppfriskande text. Du får mig att längta också!
2007-07-27

    eva m h
Jag menar livsbejakande!
2007-07-27

    eva m h
Livsbejande ord!
2007-07-27
  > Nästa text
< Föregående

mia.här å nu
mia.här å nu