Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Detta händer precis när sekunden fryser och det känns som att allting står still. . Många tankar och lite handling


Katten

Vart är du någonstans?
Så jävla länge sen jag hörde ifrån dig.
Jag leker inte kurragömma med dig, vi är väl ärliga?
Kan du inte bara knacka på min dörr och överraska mig?
Jag vill ju så gärna bli fångad i dina armar. . .

Älskar jag dig? Älskar du mig?
Svara på mina sms, gör något!
Du kan väl höra av dig, det kan väl inte vara så svårt?
Jag finns i ditt liv, och du i mitt, vi kan prata.

Har jag gjort något?
Jag har lämnat 24 missade samtal säkert. . .
Men du har inte slösat ett öre, eller har det hänt något?
Något som aldrig fick hända?

\"David, varför stirrar du på katten\" - Frågar Mamma
\"Nej jag tänkte bara om Molly var hungrig\" - Svarade jag

Men jag tänkte på allt förutom Katten. . . .






Övriga genrer av David Knutsson
Läst 421 gånger
Publicerad 2007-07-27 18:42



Bookmark and Share


    Patetpoet
David.
Det här är bra.
Riktigt bra.
Det gör ont i mig att det gör ont i dig.
2007-07-30
  > Nästa text
< Föregående

David Knutsson
David Knutsson