Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så kan de va ibland.. Gjord 27/7-07


En sån smärta

En sådan smärta
En smärta jag aldrig tidigare känt
Vill bara skölja bort den
Och hålla din hand igen




Fri vers av Cicki
Läst 683 gånger
Publicerad 2007-07-27 21:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cicki
Cicki