Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lika bra att stryka ordet sedan i ur ordlistan.


Det finns inget sedan



Sedan

är inget

alternativ

eftersom

du

inte säger

till mig

älskling

vi gör det

sedan




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 146 gånger
Publicerad 2007-07-28 16:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP