Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ville skriva något med mina två favoritord glänta och humla.....


Innan vinden vaknar

Morgonens strålar
väcker markens
doft av mylla

Genom ångan
ser jag gläntan
dit jag längtar

Min nakna fot i gräset
smakar daggens kyla

Mina öron som ännu drömmer
om skymningens barryton
väcks av humlan sömniga surrande
vimsigt famlande
än här
än där
än svärande
än flörtande

En stilla passion
som en bubbla av ödmjukhet
som sakta studsar fram
finns där just då
innan vinden vaknar




Fri vers av Lilmarie Mellberg
Läst 434 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-27 23:29



Bookmark and Share


    C3H5(NO3)3
humla är definitivt ett favoritdjur man kan identifiera sig med
:)
2007-07-28

  thyra
Vacker poesi!
2007-07-27
  > Nästa text
< Föregående

Lilmarie Mellberg
Lilmarie Mellberg