Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Prova själv skillnaden mellan att smeka ansiktet med handen och att smeka handen med ansiktet det är enorm skillnad


Att röra sig eller beröra sig

Jag låter mitt ansikte
sakta smeka min hand

låter nästippen vandra längs livslinjen
och handflatans små rundningar
in mellan fingrarana

låter läpparna cirkla runt fingertopparna

ibland sticker jag ut tungspetsen
men det märker jag blir för mycket
då tappar handen koncentrationen
den är förstås så van att bara ge
och har svårt att ta emot

det finns gränser för allt




Fri vers av Lilmarie Mellberg
Läst 451 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-28 00:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vilken härlig dikt! Fick mig att le och börja sakta smeka min hand...*L*
Applåd!
2007-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Lilmarie Mellberg
Lilmarie Mellberg