Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Chapter one

 

 

När verkligheten 

hinner ikapp

Livet i en kartong

 

Avskedsstund

vet inte när

eller ens Om

det blir någon 

återseendets värdegrund

 

Går mot gryning

i annan värld

 

Ny Era

skrivs i historie-bok

Livet vänder

blad 

 

 




Fri vers av nettizen
Läst 279 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-07-28 09:56



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Underbart! Stagnation är nog det värsta vi kan råka ut för...
Applåderar vilt!!
2007-07-28
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen