Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fjärilar på fjärilsbuskar - en sådan ljuvlig syn.


Sorgmanteln

Sorgmanteln

du sällsamma

gäst

Vad gömmer

din

skönhet

idag

Bud om

mer sorg

eller

sorgetröst




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 295 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-28 10:03



Bookmark and Share


  ospray
Ja jag kan bara hålla med
om att det är vackert och
att det innebär sorgetröst !
2007-07-28

  Lejonhjärtas poesi
Vackra ord om vacker fjäril
2007-07-28

  Rachel Roth
...sorgetröst..hoppas jag
2007-07-28
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP