Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi har så olika förmåga att nå fram till varandra. Somliga är raka, andra döljer sig.


Vi människor

Du som
talar
direkt
till mig
får alltid svar
och
Du som
tycker
om att
leka
kurragömma
mystiskt
undanglidande
för att
ständigt
vilja äta
kakan och ha den kvar
fångar inte
mitt intresse
om
Du
likt
fjärilspuppan
inte
kommer fram
förrän
du är
fulländat perfekt
tråkar du
ut mig
och
håller du
snålt
om ditt
hjärta
får du
inte
heller
något
tillbaks
men

någon sällsynt gång i ett benådat ögonblick
lägger sig allt på plats och
ett möte uppstår
förunderligt
vidunderligt......






Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-28 10:28



Bookmark and Share


  Rachel Roth
jag tycker mycket om denna fina text
som också är en slags vägledning

tack!
2007-07-28
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP