Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det märks så väl vad som kommer först av mänskliga behov.


Livshierarkier


När passionen
slår till
finns bara
den älskade
inget annat
betyder
något

När en
närstående
är sjuk
är det
enbart
fokus på
att hjälpa
försöka lindra

När sorgen
kommer
är man lika
ockuperad
av den som
av passionen
allt annat
har underordnad
betydelse

När värken
intar mig
bor jag i
en fästning
och sitter
slagen i
bojor
mitt enda
mål är då
att få bli
fri

Perspektiven förändras




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-28 10:41



Bookmark and Share


  ospray
Ja där har du rätt
olika skeden i livet förändrar
vad vi prioriterar det är så sant
som det står skrivet.


Applåd till dig !!!
2007-07-28
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP