Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Har märkt att människor förändras när de är borta.


Efter döden

Somliga
glöms
kanske
fortare
än andra
omtalas
inte längre
namnet
suddats ut
foton
ses inte
av någon

Somliga
vars liv
varit
komplicerade
kanske
svårartade
får
plötsligt
sin
förklaring
blir
begripliga
får en
djupare
mening

.....döden lever vidare trots att kroppen inte är här

Du som visste vem han var - säg det till någon




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 201 gånger
Publicerad 2007-07-28 16:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP