Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...mär man känner att ens eget liv inte tillför några andra något gott.


Min egen historia är inte längre viktig

Man kan tycka så mycket om andras liv

Man kan tycka och man kan undra

men när man börjar leva andras liv

Då är det inte längre nomalt...




Fri vers av Charly
Läst 428 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-07-28 10:54



Bookmark and Share


  ospray
Nej det kan jag hålla med om
fast jag tror att det är det
enklaste för många

Bra skrivet

applåd!!!
2007-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Charly
Charly