Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När allt dör innan det börjar leva

När glädjen tar slut

innan han hinner öppna sina ögon

När glädjen han känner

dödas innan han hinner svara i telefonen

När allting runtomkring ideligen går i motsatt riktning

Var finns då glädjen?

 




Fri vers av Charly
Läst 463 gånger
Publicerad 2007-07-28 11:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Charly
Charly