Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Apropå den inte alltför lyckade kombinationen av idrott och doping..


Limerick 2

En cyklist från Dals-ånga ville farten fånga.

Med förbjudna preparat han vid dopingkontrollen sa

\"Oj, pillren blev visst för många!\"







Fri vers av solrosen1
Läst 502 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-07-28 15:21



Bookmark and Share


  © anakreon VIP
Samt - ett skrattpiller!
Carl-Erik
2007-08-21

  Lillasyster F
Ja, ett piller är väl ett för mycket i dessa sammanhang.
2007-08-01

    Maria Malm
En aktuell limerick.
2007-07-31
  > Nästa text
< Föregående

solrosen1
solrosen1