Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I efterhand förstår jag, nej det går faktiskt inte, men jag försöker inse hur enormt stark kärlek kan vara.


Kärleksstyrka


Hur det gick till

förstår

jag inte

vet bara

att autopiloten

ständigt

var på

Hur du kunde

trösta mig

mitt i ditt

värsta

tillstånd

är lika

ofattbart

Det enda

jag är

klar över

är att

inget slår

kärleken




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 157 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-28 16:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP