Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland undrar jag om man ur svåra erfarenheter kan hitta något värdefullt att få med sig. Har man blivit klokare?


Sorgen är kärlekens pris

Allt jag har varit med om har givetvis präglat mig
till en del gjort mig till den jag är idag och gör det dagligdags
eftersom människor inte är statiska varelser utan har förändringspotential

undrar jag om all denna djupa sorg
all denna omsorg om min älskade i sin sjukdom
min vilja att göra hans sista tid så ljus som möjligt
all omtänksamhet om hans barn
mina försök att skona dem från sanningar de kanske inte orkar bära

Jag har betalat ett väldigt högt pris för de kärleksår vi fick dela
Men jag är den jag är och om någon frågar om jag skulle göra det igen
Om jag skulle gå igenom den här ekluten en gång till
svarar jag fortfarande ja - jag gifter mig med honom
igen
igen
igen

även om jag vet att sorgen är kärlekens pris




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 358 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-28 17:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP