Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
inbillning ?


Ibland har idioterna faktiskt rätt



det var på sommaren problemen
vissnade bakom solen

människor torkade upp sorgen
och fick ljudlöst
behandla tårarna
som grät innifrån

havet ville ingen dränka sig i
och självmordstankarna
slutade existera

blommorna som
för längesedan
gått förlorade i vintern

växte upp
och gav solen något
att skina åt

än står december kvar
på våra kalendrar och även snön
blir redo att kyla liv igen

men trots att vintern
plockar fram
problem bakom solen


är de nya


oftast värre























Fri vers av sötsnö
Läst 680 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-07-28 21:37



Bookmark and Share


  inspiration.
vackert

/ M.
2007-08-01

    Knasboll
me like. väldigt mkt!!

rubriken var jätte bra och fångade mig direkt!!
2007-08-01

  Linneatystnad
du är så bra! jämt!
2007-07-29

  devilsangel
välskrivet! Mycket bra och kloka ord
2007-07-28

  losy
det här var riktigt vackert!!
en sann och skön dikt!!
tack!
2007-07-28
  > Nästa text
< Föregående

sötsnö