Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag bläddrar i minnesboken - och funderar...


Minnesbank


Goda minnen gör ont
de är numera
just
minnen
föder längtan

Dåliga minnen gör ont
för att de
väcker en
förtvivlan
-något
borde
gjorts
annorlunda

I båda fallen
kan man inget
göra
inget går att
ändra
det som
skett
har skett

Nuet skaver som
strumplös långpromenad
i nya skor




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-29 23:53



Bookmark and Share


  Lejonhjärtas poesi
Jag gillar din text om minnesbanken som är lika finurlig som den gör sorgligt ont samtidigt som nuet ger skavsår. I din diktning kan man följa dig och tro på en ljusare framtid där du helskinnad kan ta dig fram genom både eld och vatten, bravo!
2007-07-31
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP