Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Minstingen Isak (3 år vid tillfället) under en promenad till en restaurang på Öland.


Barnens Bevingade #5

 
- Där under taket kan vi sitta och sköna oss!




Övriga genrer av Mattias Josephson
Läst 671 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-29 17:26



Bookmark and Share


  Marreb
*fniss* Den knycker jag!
2007-07-29
  > Nästa text
< Föregående

Mattias Josephson
Mattias Josephson