Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det finns en måne och en atlant mellan oss - K


Slutgiltigt


Förvrängda mönster
i linjerna
som inte går att fylla i

Den spruckna rösten
når aldrig dig
på andra sidan tanken

Eller såret i höften
där fingrarna
vandrat

Försvinner mellan
ögonfransarna
längs varfyllda känslor




Fri vers av Sländan
Läst 381 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-07-29 20:54



Bookmark and Share


  Mike
en fantastiskt vackert skriven text. precis lagomt välvalda ord som förmedlar känslorna. bra som tusan!
2007-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Sländan
Sländan